// EOF

icon facebook lechateauvloeren  icon instagram lechateauvloeren  icon pinterest lechateauvloeren  icon twitter lechateauvloeren   Bel direct: 071 408 45 73

PVC Traprenovatie

Spigato Trap Beige 3504 visgraat detailIedere trap is uniek, dus ook iedere traprenovatie. U bepaalt zelf welke look u de trap wilt geven. We hebben een uitgebreide collectie PVC trapbekleding. De mogelijkheden zijn bijna oneindig in materialen, kleuren en afwerking voor uw PVC trap renovatie.

Wilt u de trap onderdeel laten zijn van uw woonstijl, een onderdeel van uw huis waar u net zo trots op bent als de rest van uw interieur. Onze oplossing? Verrassend betaalbare PVC overzettreden in trendy kleuren, dessins en decors. Onze specialisten kunnen de traprenovatie deskundig, netjes en al binnen één werkdag voor u uitvoeren, maar u kunt het ook met onze begeleiding zelf doen.

PVC Traprenovatie

Bij een PVC traprenovatie worden overzettreden over de bestaande treden van de trap aangebracht, waardoor er aanzienlijk wordt bespaard in kosten. Een PVC traprenovatie kan worden gedaan zonder hak- en breekwerk, wel zo prettig. In onze showroom laten we u graag de mogelijkheden zien.

Hoe lang duurt een PVC traprenovatie?

Een trapbekleden met PVC duurt doorgaans niet meer dan één dag. Daarnaast kunnen 99% van alle trappen zonder breek- en hakwerk gerenoveerd worden. Dit kunnen wij realiseren door middel van overzettreden die wij over de bestaande traptreden heen plaatsen. Al onze traptreden zijn duurzaam en van de hoogste kwaliteit die u mag verwachten

Liever zelf een traprenovatie uitvoeren? Vraag ons naar de mogelijkheden en de meest actuele levertijd.

Gesloten traprenovatiePVC traprenovatie PVC trapbekleding2

Wilt u een gesloten trap in een nieuwe jasje steken? Dan kunt u dat gemakkelijk doen doormiddel van een traprenovatie. U heeft bij ons keuze uit verschillende decors, van trendy tot tijdloos. U kunt bij een PVC traprenovatie ervoor kiezen om de stootborden in hetzelfde decor te laten bekleden, zodat je rust en eenheid creëert. Houd u meer van een speels effect? Kies dan voor een andere kleur stootbord.

Open traprenovatie

De traptreden worden rondom bekleed met PVC. Hoewel we vaak geneigd zijn om de trap als iets praktisch te zien, is het wel degelijk bepalend voor de sfeer in een ruimte. In de loop der jaren vertoont een trap vaak slijtageplekken, deukjes of gaat het hout splijten. Het is natuurlijk ook mogelijk dat de trap niet meer in uw woonstijl past. Een traprenovatie doet wonderen! Laat uw open trap renoveren tot een duurzame, onderhoudsvrije en bovenal stijlvolle trap.

Wat kost een traprenovatie?

Wij kunnen u al een PVC traprenovatie aanbieden compleet geinstalleerd voor € 135,- per traptrede. Benieuwd naar de mogelijkheden? Breng dan een bezoekje aan onze showroom in Rijnsburg, in het hart van de Duin- en Bollenstreek.

PVC Traprenovatie Spigato Beige


PVC Trapbekleding - Traprenovatie in combinatie mt een betonlook vloer.

Volg ons op Instagram @LeChateauVloeren

Contact

Le Chateau Vloeren B.V.

De Roysloot 6a
2231 NZ  Rijnsburg
071-4084573
info @ lechateauvloeren.nl

Bekijk hier de Algemene Voorwaarden

Route

kaart lechateauvloeren 2016
Klik op de kaart voor uw routeplanner.

Openingstijden

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Gesloten
09:00 – 17:00 uur
09:00 – 17:00 uur
09:00 – 17:00 uur
09:00 – 17:00 uur
10:00 – 16:00 uur

Op andere tijden op afspraak mogelijk. 
Graag begroeten wij u in onze showroom.
icon facebook lechateauvloeren  icon instagram lechateauvloeren  icon pinterest lechateauvloeren  icon twitter lechateauvloeren