// EOF

icon facebook lechateauvloeren  icon instagram lechateauvloeren  icon pinterest lechateauvloeren  icon twitter lechateauvloeren   Bel direct: 071 408 45 73

Traprenovatie op maat in Noordwijk

Eiken trap gerookt eiken

Eiken Traprenovatie in Noordwijk

Hout is eigenlijk altijd al het meest gekozen materiaal geweest als het gaat om traprenovatie in Noordwijk. Dit heeft verschillende redenen. Het  is eenvoudig te bewerken, waardoor de mogelijkheden bijna oneindig zijn en dus ideaal is als trapbekleding. De eiken overzettreden kunnen gebruikt worden op een open trap en tevens kunnen de eiken overzettreden rondom geplaatst worden op een open trap.  Doordat het hout makkelijk te behandelen en te verven is, is er altijd wel een kleur of uitstraling die bij jou past.

Wel vergt een houten trap iets meer onderhoud dan andere materialen. Denk hierbij aan een grondige behandeling met onderhoudsolie of lak, afhankelijk hoe de trap gebruikt wordt. Onverhoopt een beschadiging op de trap? Geen probleem in veel gevallen. Door de natuurlijke uitstraling met de nerven en noesten, zullen kleine beschadigen niet eens opvallen. Grotere beschadigingen zijn eenvoudig op te vullen en weer in dezelfde kleur te krijgen als de rest van de trap.

Een ander bijkomend voordeel van een traprenovatie in Noordwijk met hout is de akoestiek van de trap, het materiaal dempt het geluid namelijk relatief goed. Doordat het hout een natuurproduct is, kan het materiaal gaan werken. De eiken overzettreden zijn onbehandeld, dus elke kleur is mogelijk.  Door middel van een kleurolie en of roken kunnen wij uw trap in bijna iedere gewenste kleur opleveren. Met een Hardwaxolie worden uw treden beschermd tegen vuil en water.

Woon jij in Noordwijk en wil jij je trap met hout laten bekleden? Dan kost je dat bij benadering €190,- per traptrede. Bezoek onze showroom voor meer informatie of gratis offerte op maat.

PVC Traprenovatie in Noordwijk

PVC traprenovatie PVC trapbekleding Een veel gekozen optie voor traprenovatie in Noordwijk is PVC. Uw trap bekleden met PVC, is één van de meest voordelige opties als het aankomt op traprenovatie. Als de trap eenmaal klaar is, heb je hier vrijwel geen omkijken meer naar. Nabehandeling, zoals bijvoorbeeld bij hout, is niet nodig. Een ander voordeel is de geluiddempende eigenschap van het materiaal. PVC absorbeert als het ware het geluid, waardoor je niet of nauwelijks zult horen als er iemand op de trap loopt.

Het PVC is in vrijwel ieder denkbare kleur te verkrijgen. Van een natuurlijke houtlook tot effen kleuren en andere motieven. Er zal voor jou in Noordwijk dus altijd iets naar jouw smaak te kiezen zijn. Mocht je na een tijdje toch genoeg hebben van je trap en zou je deze weer opnieuw willen (laten) renoveren, dan kun je het materiaal inleveren voor recycling. Ook nog eens goed voor het milieu dus.

Onze traprenovatie vakmannen in Noordwijk bekleden uw trap met PVC bij een open trap voor ongeveer €135,-  per trede.

Een trap bekleden met Eiken houten overzettreden of PVC geeft direct een nieuwe, luxe uitstraling zonder dat daar enig hak- of breekwerk aan te pas komt. De natuurlijke uitstraling is een groot pluspunt. Bovendien voelen zowel hout als PVC comfortabel aan en is het robuust en sterk.

Wij gebruiken eiken of PVC overzettreden in Noordwijk. De treden zijn leverbaar met een antislip strip. Le Chateau Vloeren maakt enkel gebruik van kwaliteitsproducten. De PVC overzettreden of stoken zijn leverbaar in bijna alle decors en ook in een beton look uitvoering.

Voordelen traprenovatie:

• Maatwerk voor alle bestaande trappen.Trap renovatie 1
• Goedkoper dan een nieuwe trap.
• Duurzaam, natuurlijk materiaal en onderhoudsarm.
• Geen hak- en breekwerk, geen rommel in huis.
• Geschikt voor elk interieur.
• In iedere kleur af te werken of te leveren.

Onze parketeurs kunnen uw trap renoveren in Noordwijk of u kunt de overzet treden, stootborden en eventuele antislip en kitafwerkingen zelf doen. Wij leveren alle materialen en hebben altijd eiken trappen op voorraad. Ook kunt u bij ons terecht als u zelf uw trap wilt bekleden of renoveren in Noordwijk.

Wilt u meer informatie over traprenovatie voor uw trap? Laat u adviseren in onze showroom voor een advies op maat en een vrijblijvende offerte. Wij helpen u graag verder.

Wij werken voornamelijk lokaal in de Duin en Bollenstreek en in; Rijnsburg, Noordwijk, Katwijk, Oegstgeest, Leiden, Noordwijkerhout, Sassenheim, Lisse, Hillegom, Nieuw Vennep, Wassenaar, Voorschoten, Warmond

Volg ons op Instagram @LeChateauVloeren

Contact

Le Chateau Vloeren B.V.

De Roysloot 6a
2231 NZ  Rijnsburg
071-4084573
info @ lechateauvloeren.nl

Bekijk hier de Algemene Voorwaarden

Route

kaart lechateauvloeren 2016
Klik op de kaart voor uw routeplanner.

Openingstijden

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Gesloten
09:00 – 17:00 uur
09:00 – 17:00 uur
09:00 – 17:00 uur
09:00 – 17:00 uur
10:00 – 16:00 uur

Op andere tijden op afspraak mogelijk. 
Graag begroeten wij u in onze showroom.
icon facebook lechateauvloeren  icon instagram lechateauvloeren  icon pinterest lechateauvloeren  icon twitter lechateauvloeren