// EOF

icon facebook lechateauvloeren  icon instagram lechateauvloeren  icon pinterest lechateauvloeren  icon twitter lechateauvloeren   Bel direct: 071 408 45 73

Loading…
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3

Producten

houten vloeren

visgraat vloeren 2

parket

PVC Vloeren 1

laminaat vloeren

accessoires

Heeft u ook genoeg van vuil en voetstappen op uw vloer? Loopt iedereen altijd maar met zijn vieze schoenen over uw schone vloer? Een goede deurmat is de ideale oplossing om vuil buitenshuis te houden. Door schoenen al bij de voordeur schoon te maken, heeft u geen last meer van viezigheid in de gang of woonkamer. Met schone schoenen voorkomt u bovendien slijtage aan uw houten vloer, PVC vloer of laminaat. Steentjes en zand komen niet meer mee naar binnen en kunnen de vloer niet meer beschadigen.

Een buitenmat is ideaal om hardnekkig vuil van schoenzolen te verwijderen. De mat is voorzien van harde borstels, waardoor je zelfs vastgekoekte modder gemakkelijk van je schoenen haalt. Onze buitenmat is weerbestendig en van hoge kwaliteit. Geen zorgen over roest of slijtage, de veger is opgewassen tegen weer en wind.

Een droogloopmat zorgt dat uw schoenen bij binnenkomst worden ‘drooggelopen’. Een droogloopmat is dus echt bedoeld om vocht op te nemen. Hiermee voorkomt u vochtige schoenafdrukken op uw vloer.

Bent u op zoek naar zowel een droogloopmat als schoonloopmat?  Bekijk dan eens onze allround deurmatten. Een allround deurmat is zowel een schoonloop- als droogloopmat!

deurmat_buitenmat_voetenschraper.jpg

Volg ons op Instagram @LeChateauVloeren

Contact

Le Chateau Vloeren B.V.

De Roysloot 6a
2231 NZ  Rijnsburg
071-4084573
info @ lechateauvloeren.nl

Bekijk hier de Algemene Voorwaarden

Route

kaart lechateauvloeren 2016
Klik op de kaart voor uw routeplanner.

Openingstijden

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Gesloten
09:00 – 17:00 uur
09:00 – 17:00 uur
09:00 – 17:00 uur
09:00 – 17:00 uur
10:00 – 16:00 uur

Op andere tijden op afspraak mogelijk. 
Graag begroeten wij u in onze showroom.
icon facebook lechateauvloeren  icon instagram lechateauvloeren  icon pinterest lechateauvloeren  icon twitter lechateauvloeren